Bruiloft Sonny & Eline

Alblasserdam | Dordrecht | Luchtenburg | Ulvenhout | Landgoed

Het zonnetje kwam al vroeg op, dit beloofde een mooie dag te gaan worden! Het moet als bruid genieten zijn om van zo’n prachtige trap af te lopen, waar onderaan je aanstaande man en je familie staat. Wat straalden jullie zeg! De fotoshoot in Dordrecht verliep ontspannen, met een heerlijke dag in het vooruitzicht. We reden naar Ulvenhout om daar foto’s te maken in de bossen en rondom jullie romantische trouwlocatie.

Na het ja-woord sneden jullie de bijzondere Alice in Wonderland-taart aan, wat eigenlijk een beetje zonde was. De avond werd ingeluid met jullie spetterende openingsdans waarna iedereen op de dansvloer kwam. Afsluitend hebben we unieke plaatjes gemaakt bij de vuurkorf buiten. Wat zijn die goed gelukt!

Wij wensen jullie veel geluk toe samen!

“Didi (en de second shooter Leo), zijn we tegen gekomen op een trouwbeurs. Erg fijn contact met ze gehad en wat zijn ze meedenkend! Eigenlijk waren ze al halve weddingplanners! De second shooter was ook erg behulpzaam! Wat zijn we blij met de geweldige reportage die ze van ons hebben gemaakt!”