Bruiloft Hoeven

Rotterdam |Basiliek Oudenbosch | Hoeven

Sommige families barsten van engergie en liefde, tijdens jullie fantstische bruiloft konden wij daar niet omheen. Wat een positieve emoties, wat was iedereen blij voor jullie en wat keek iedereen hier naar uit. De bruid zag er prachtig uit en voelde de spanning voor deze dag. De bruidegom, zag er spettende uit in een geweldig pak met geweldige schoenen.

De inzegening in de kerk was een prachtig moment. Wat leuk voor ons om eerdere bruidsparen tegen te komen. Na het eten werd er voor jullie gezongen en starte de dansavond met een speciale dans uit .. We hebben enorm genoten en wens jullie veel geluk en liefde toe.

Beleving van het bruidspaar

“We hebben geen betere fotografen kunnen wensen dan Didi en Leo. Op de bruiloft van vrienden hebben wij leuk kennis gemaakt met Didi als de fotograaf. Toen wij verloofd waren, wisten we meteen dat we Didi als fotograaf wilden hebben en de optie van een 2e fotograaf pakten we met beide handen aan. Didi en Leo zijn goed op elkaar ingespeeld, enthousiast, vrolijk en zijn prettig in de omgang. Ze zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en dat zie je terug in de foto’s. Ze zijn prachtig geworden waarbij we door de 2e fotograaf niet alleen foto’s van onszelf hebben, maar ook ruimschoots van onze gasten. Het duo bereidt zich goed voor, zodat alles op de dag zelf soepeltjes verloopt. Je merkt niet eens dat ze er zijn (ze lopen niet in de weg 😉). Leo en Didi hebben ons een mooie tastbare herinnering gegeven aan onze fantastische trouwdag. We raden ze iedereen aan.”