T R O U W A L B U M

De keuzen voor een trouwalbum, ligt bij jullie. Mochten jullie graag een trouwboek willen, dan kunnen jullie zelf aangeven welke foto’s jullie erin terug willen zien. De trouwserie verwerk ik op een mooie chronologische volgorde. Zodat het album een herbeleving van jullie bruiloft wordt.
Jullie ontvangen een PDF-versie van het boek. Eventueel kunnen er aanpassingen gedaan worden. Het boek gaat naar de drukkerij als jullie helemaal tevreden zijn.

Het trouwalbum is voorzien van een linnen, leren of acrylkaft. Jullie mooiste foto uit de fotoshoot kan op de voorkant gedrukt worden in alle genoemde materialen. De bladzijden van een trouwalbum zijn extra dik en zijn daardoor niet te vouwen. Dit is van zeer hoge kwaliteit. Het album wordt standaard geleverd van 30×30 cm met 15 spreads. Het is mogelijk om het trouwboek uit te breiden met extra pagina’s.
Met dit trouwalbum hebben jullie een waardevol prachtstuk in handen, gevuld met jullie trouwdag.

O U D E R A L B U M S

Vaak vinden de ouders het een mooi cadeau om te krijgen, een blijvende herinnering van jullie dag, samen gevoegd in een mooi klein album. Het ouderalbum is een kleiner replica van jullie trouwalbum. Uiteraard kun je zelf bepalen welke pagina’s van jullie album worden toegevoegd aan het ouderalbum, maar in grote lijnen blijft het dus een vergelijkbaar album.

Onze drukkerij biedt covers in verschillende materialen en kleuren aan. Klik op onderstaande afbeeldingen om dit vergroot te kunnen zien.