De 2de fotograaf…… voor bruidsparen die kiezen voor de complete trouwreportage !

Ik hoor je al denken, is dat nu wel nodig? Er zijn voor mij twee redenen waarom een 2de fotograaf zorgt voor het complete plaatje op jullie trouwdag. Sinds 2016 is Leo mijn vaste 2de fotograaf, ook wel de second shooter genoemd.

De eerste reden is: het vastleggen van het aankleden van de man.
Het is eigenlijk oneerlijk dat de bruidegom wel foto’s heeft van het aankleden van zijn bruid, maar niet andersom? De bruidegom heeft met veel zorg zich klaar gemaakt voor de grote dag en zijn ochtend is ook een leuke beleving. Misschien gaat hij naar de kapper, of is hij thuis met vrienden of familie.
Want hoe leuk is het voor jou bruid, om dit soort foto’s te zien.

De tweede reden is: dat de 2de fotograaf heel waardevol tijdens de ceremonie.
De hoofdfotograaf Didi, richt zich op het bruidspaar. De 2de fotograaf richt zich op het publiek. Er zijn namelijk vele momenten in korte tijd, waardoor mogelijk deze prachtige, en vaak emotionele gebeurtenissen, aan het bruidspaar ontglippen. Dat is natuurlijk zonde! Deze blikken en sfeer foto’s worden gevangen door de 2de fotograaf. Wij krijgen vaak te horen dat er momenten op de foto staan, die het bruidspaar niet gezien heeft. Hoe leuk is dat.

Mochten jullie ervoor kiezen om de 2de fotograaf de hele dag aanwezig te laten zijn op jullie dag, dan vangt hij momenten die normaal over het hoofd gezien worden. Denk aan de spelende nichtjes of oma met haar kleinkind op schoot. Leo en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben ervaring om samen bruiloften te fotograferen, dat is wat we terug krijgen van klanten. We vallen niet op. Wij weten de momenten vast te leggen die het bruidspaar niet gezien heeft.

Voor meer informatie over de 2de fotograaf kunt u gebruik maken van het contactformulier