J U L L I E   T R O U W D A G

Deze mooie dag willen jullie graag vastgelegd hebben in een mooie trouwreportage. Een trouwfotograaf moet iemand zijn die bij jullie past. Persoonlijk vind ik het een eer om als fotograaf onderdeel te mogen zijn op jullie bruiloft. Daarbij staat persoonlijk contact centraal voor mij. Vooraf zal er een persoonlijk gesprek plaats vinden waarin ik jullie zal informeren en waarin jullie de wensen voor de fotografie en trouwdag bekend maken. Op die manier leren we elkaar wat beter kennen zodat het minder vreemd voelt op de dag zelf.

Ik kan me helemaal voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken in welke trouwfotograaf jullie uiteindelijk kiezen. Wellicht helpt het jullie om een bruidspaar te spreken die al ervaring heeft met mij. Je mag altijd enkele nummers/ e-mail adressen opvragen bij mij. Dan kunnen jullie de ervaring van een klant aanhoren.

Omdat ik samen me, mijn second shooter inmiddels al redelijk wat bruiloften heb mogen fotograferen, weten wij inmiddels waar er op de dag zelf soms tegen aan gelopen wordt. Daarom hebben wij wat tips qua voorbereiding en planning op papier gezet, waaraan jullie misschien wel iets hebben. Deze tips kunnen jullie hier lezen.

Zijn jullie inmiddels benieuwd hoe zo’n complete dag er ongeveer uitziet in een trouwboek, kijk dan hier naar het demoboek of highlights van andere bruiloften