De vrouw achter de camera…

“Een aantal jaar geleden heb ik de grote stap gezet
om mijn droom te verwezenlijken,
namelijk mijn  eigen bedrijf starten
in de wereld van de fotografie.

Door mijn kwaliteiten te belichten en met een dosis
enthousiasme is  Didi ’t Hart Fotografie ontstaan.

Na het behalen van mijn diploma
aan de Fotovakschool in Rotterdam,
heb ik mezelf ontwikkelt tot fotograaf
en bekijk ik het leven door een andere lens.

Mijn focus ligt op de behoefte van de klant,
want het doet  mij goed  om u tevreden te zien.

Een fotoshoot doen we samen,
door een ongedwongen sfeer te creëren,
kan ik de natuurlijke  momenten vangen.

Ik zoom in op de gebeurtenis met als gevolg
dat mijn foto’s de gewenste emotie en sfeer bevatten.

De fotoshoots kunnen in verschillende settings,
een trouwreportage van de prachtige momenten
van  jullie huwelijk,
uw bedrijf met uw medewerkers  in beeld brengen
of een fotoserie van portret/product fotografie
in de studio of op een locatie.

De variaties in licht en compositie triggeren mij,
om een uniek plaatje van u of uw producten te mogen maken!”

verrassend | toegankelijk | out-of-the-box-denker | klantgericht  | actief

boxerliefhebster | samenwonend | sportief | gelukkig | levensgenieter

Ik zou het leuk vinden om een recensie van u te mogen ontvangen.

Klik hier om een beoordeling achter te laten!

Recensies van andere klanten:

Gert en Mary Callenfels

De professionele manier waarop Didi de fotorapportage heeft gemaakt van ons 50-jarig huwelijk is echt super!
Ze heeft de gezellig sfeer, de vrolijke gasten, de familie en bruidspaar goed weten te pakken. TOP!
Niet alleen een aanbeveling, maar ook een potentiële uitnodiging voor een volgende feestelijke gebeurtenis in onze familie en/of vriendenkring.

Mary Callenfels

PBOV

Didi straalt onwijs veel liefde voor haar vak uit. Dit zorgt niet alleen voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot, maar dit is ook terug te zien in de foto's. Zij heeft voor Klaassen PBOV zowel profiel- als teamfoto's gemaakt. Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Ga zo door!


Workshop

Ik heb een leerzame en tegelijkertijd gezellige workshop gehad.
Veel nieuwe tips ontvangen, gericht op mijn camera en mijn gebruik.
Dank Didi. Tot een volgende keer.

A Steenwijk

Reacties op de cursus

"Duidelijke uitleg"

"Fijn om eerst de theorie door te nemen en aansluitend de tools in de praktijk toe te passen"

"Didi had een perfecte oefenlocatie uitgezocht bij mijn leerdoel"


René & Ingrid

Lieve Leo en Didi, bedankt dat jullie onze mooie dag hebben vastgelegd! Wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld bij jullie. We hebben veel positieve reacties gekregen 🙂 bedankt voor de mooie foto's, wij gaan er nog lang van na genieten. Liefs René & Ingrid


Weddingtour Angeloa & Rona

Voor onze Wedding tour waren wij op zoek naar een goede fotograaf. Op de bruiloft van onze vrienden Dennis en Joyce hebben wij Didi meegemaakt. Wij hadden samen direct hetzelfde, gevoel: Didi wordt onze fotograaf!!! Samen met Leo, de tweede fotograaf, hebben ze heel mooi werk afgeleverd. Het was een TOP dag. Inmiddels is het boek al een poosje af en wat zijn we daar blij mee. Super gaaf geworden. Nogmaals, heel erg bedankt Didi en Leo! Liefs Angelo en Rona


Rene en Ingrid

Krant artikel recensie fotografie bruidsfotografie


Krachtig kinder coaching

Didi heeft haar uiterste best gedaan om mijn praktijk en het beeld wat ik wilde overbrengen zo mooi mogelijk vast te leggen. Niets was haar teveel! In de meest lastige posities fotografeerde ze mij en de kinderen. Naast dat ze heel goed naar mijn wensen had geluisterd, bracht ze ook zelf ook hele ludieke ideeën. Het eindresultaat is prachtig en goed bruikbaar voor mij eigen website. Dank je wel Didi!


Robert en Angelique

Wat hebben we genoten van de dag. Het was een hele zonnige dag, wat heerlijk en mooi voor de foto's met enkele wolken niet te warm. Zelf staan we niet zo graag op foto's (altijd wat ongemakkelijk) maar met Didi ging dit gelukkig wel heel natuurlijk. Ze was er vanaf s'ochtends tot eind van de middag bij. (er bij maar zeker niet nadrukkelijk aanwezig voor ons heel prettig met fijne aanwijzingen en het moment pakken als die er waren, en die waren er toch veel) . Het was gewoon heel gezellig. Haar enthousiasme was heel aanstekelijk en het foto's nemen werd daarmee een heel leuk onderdeel van de dag. De omgeving hielp ook een handje in Rotterdam de mooiste plekjes uitgezocht samen met Didi op locatie en als bonus de BAP Union, het grootste Amerikaanse zeilschip, wat aangemeerd was bij Hotel New York. Hier hebben we echt unieke trouwfoto’s gekregen! We waren eigenlijk met al z'n drieën, op de foto's is een mooi pril buikje te zien, niet de nadruk van de serie, maar al wel helemaal er bij, zo trots. Foto's zijn dus helemaal naar ons zin, een hele mooie serie gekregen van een hele mooie dag. Meer dan de moeite (eigenlijk dus geen moeite) waard. Jammer dat de dag ook weer zo snel ging. Afsluiten met foto's van de familie en een paar goede vrienden was een mooie afsluiting met een toost. Met afwisseling van locaties, detail, familie en vrienden foto's heeft Didi een mooi afwisselend en toch een geheel en complete serie gemaakt voor ons ter herinnering.

Robert en Angelique

Manuel en Nuna

Onze mooiste dag! Didi wilde heel graag met ons mee naar het prachtige Malaga en wij wilde haar er graag bij hebben! Ze is niet alleen onze fotograaf geweest maar ook een paar nachten onze gast in een prachtige Huis! Alsof ze bij ons hoorde wat een lieve en fijne meid en vooral een top fotograaf! De foto’s zijn prachtig en uniek. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Ze doet heel erg goed voor onderzoek of improviseert ter plaatse. Dus ze is echt een aanrader👍🏼 Groetje Mr&Ms Garcia

Manuel en Nuna

Dennis en Joyce

Mede door Didi was onze dag perfect!
Door haar oog op detail, goede planning, zo fijne persoonlijkheid, positieve energie, flexibiliteit en professionaliteit hebben wij een top dagen gehad met super foto’s als resultaat! Didi moet je hebben voor een onbezorgde dag!

Dennis en Joyce

Stewart en Jennifer

Didi is een topper! Vanaf de voorbereidende gesprekken tot de grote dag, van de eerste proefdrukken tot het definitieve album, Didi heeft alles met veel enthousiasme en professionaliteit opgepakt en geregeld. Haar creatieve ideeen hebben ervoor gezorgd dat we op onze grote dag hebben genoten van de fotoshoot op verschillende locaties en heeft zij zorg gedragen voor een prachtig album waar we keer op keer met familie en vrienden van genieten.
Lieve Didi mede door jou is onze droombruiloft een onvergetelijke dag geworden en zijn wij dankbaar dat je op ons pad bent gekomen!

Nogmaals dank voor alles meid het album is echt prachtig!

Liefs Jen en Stew

Stewart en Jennifer

Suzan

De fotoshoot vandaag was hartstikke goed. Didi had duidelijke inbreng en leuke ideeën. Dat vond ik erg fijn.
Ook was er genoeg ruimte voor mijn inbreng. Kortom, ik ben tevreden! Dank!

Marloes Groen

Fantastische fotografen die onze dag perfect hebben gemaakt!

Didi en Leo waren op onze bruiloft de hele dag aanwezig en we hadden ze niet willen missen! Wat een lieve mensen en wat hebben ze ons op ons gemak gesteld! We houden niet zo van poseren voor de foto maar ze maakten het voor ons heel prettig!!
En het eindresultaat was geweldig! Onze dag is perfect vastgelegd, precies zoals het was! Twee fotografen is echt een toegevoegde waarde! Zo veel mooie foto’s dat we lastig konden kiezen voor ons boek! Ook dat is geweldig geregeld en een prachtig resultaat waar we nog regelmatig in kijken! Ze werken nauwkeurig en precies, en dat is te zien aan het eindresultaat!
Lieve Didi en Leo, bedankt voor jullie aanwezigheid op onze fantastische dag!! Liefs Mathijs en Marloes

Marloes Groen

Brandon eschmeyer

Didi neemt de tijd om de perfecte foto voor je te maken, daarnaast komt zei zelf met ideeeën wat natuurlijk altijd welkom is.

Het resultaat bij mij was top! Bedankt Didi

Brandon eschmeyer
BEPushedtoThelimit

Rachell Ritfeld

Wat een leuke, goede fotografe .

Er werd goed geluister en meegedacht vervolgens kon ik alles wat beschreven en besproken was weer terug vinden in de foto. Dit ben ik!
Didi nogmaals super bedankt voor je input en natuurlijk het prachtige resultaat.

Rachell Ritfeld
Club Active

Caroline Blok-van Dijk

Ik poseer niet graag maar Didi stelt mensen snel op hun gemak. Bedankt!

 

Caroline Blok-van Dijk

Ronald en Ginny

Wat een fantastische dag hebben wij gehad en door Didi hebben we er schitterende herinneringen aan over gehouden! De foto's zijn echt kunstwerkjes op zich en zijn alles wat we ons konden wensen!

Heel fijne voor gesprekken met Didi gehad waar de professionaliteit en creativiteit vanaf spatte! De planning van de dag in overleg gemaakt, waardoor de dag zelf heel onspannen verliep.

Didi had de locaties top uitgezocht, wat voor ons weer een zorg minder was voor de toch al drukke planning.

Al met al heeeeel blij dat we de keus voor Didi als fotograaf hebben gemaakt, want zij (en Leo uiteraard) hebben van een schitterende dag een werkelijk onvergetelijke dag weten te maken!

Ronald Heesbeen

Stephanie

Didi maakt mooie zakelijke profielfoto's. Ze is snel en levert ook supersnelle service!

Stephanie

Top, van begin tot einde!!

Wat begon met een hoop stress om de juiste fotograaf te vinden (op korte termijn), voor een familie shoot ter ere van de verjaardag van onze oma, eindigde in een heerlijk relaxte shoot waarbij alles klopte met prachtige foto's als eindresultaat! Wat een TOP fotograaf ben je Didi, je fantastische hulp, professionaliteit en goede voorbereidingen hebben geleid tot een super mooi resultaat met stuk voor stuk geweldige foto's! We komen zeker nog eens bij je terug!! Groetjes Danielle

Danielle Jongenburger

Ruud Schumacher

Didi heeft ons tijdens de start van onze webshop geholpen met de productfotografie en zijn enorm blij met het resultaat. Daarna heeft ze ons nog geholpen met de foto's voor de banners en beeldmateriaal voor social media. Didi is flexibel en denkt erg creatief met je mee. Zeker een aanrader!

Ruud Schumacher
Verhuisdozenstore

Alma van Rijn

bedankt voor de leuke foto gemaakt tijdens de fotoshoot bij Lincks recruitment.
Absoluut opsteker voor mijn linkedIn profiel.

Alma van Rijn

Ed Maris

Bedankt Didi voor de leuke shoot gister bij Lincks Personal Recruitment !

Het ging allemaal vlot en ontspannen ....

Ben reuze benieuwd naar het resultaat 🙂

Groeten Ed

Ed Maris

Paul Kwakkenbos

Didi 't Hart Fotografie, ook voor zakelijke representatieve foto's voor social media. Pasfoto 2.0 dus.
Goed gedaan Didi!

Paul Kwakkenbos

Amanda van linden

image.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

Ik twijfelde eigenlijk of ik wel foto's wilde van mijn zwangerschap. Ik stuurde Didi een aantal voorbeelden van wat ik wel mooi vind en ben nu zo ontzettend blij me het resultaat. De meest creatieve, enthousiaste en geduldige fotografe. Bedankt voor de fantastische dag en de fantastische foto's!

 

Amanda van linden

Caroline Blok

Erg tevreden met het eindresultaat. Het was een ontspannen fotoshoot!

Caroline Blok

Willem Konijnenberg

20160520_172406.jpg

 

 

 

 

 

Dank je wel voor die prachtige Oude Haven in Rotterdam.

Willem Konijnenberg

Adri van der Poel-Homeijer‎

Wat een mooie foto's heb je gemaakt van mijn kleinzoon Max! ???

Adri van der Poel-Homeijer‎

Marja Lokerse-Heijboer‎

We hebben nu de trouwfoto's gezien van sebastiaan en Marlou,wat zijn ze mooi!Wordt moeilijk kiezen,fantastische gedaan.

Marja Lokerse-Heijboer‎

Ria Visscher

Hoi Didi, wat een mooie foto's! Je hebt talent.

Ria Visscher

Sanne van der Toorn

Super tevreden over fotoshoot! Snelle levering en orgineel resultaat!
Didi hartstikke bedankt, ik ben een tevreden klant!

Sanne van der Toorn

Ineke vd Berg

Didi is een zeer professionele fotograaf. Neemt de tijd om een goede foto's te nemen. De bewerking van de foto's zijn ook prachtig. Hartstikke bedankt!

Ineke vd Berg

Danny van der Ven

Goed met haar vak bezig, en perfecte foto's! Erg blij met de resultaten.
Bovendien altijd snel contact, en gewoon een prima samenwerking. Bedankt daarvoor!

Danny van der Ven