Bruiloft Mathijs, Marloes & Yara

Rotterdam | De Vertrekhal | Vidaa Bergschenhoek

Tijdens de voorbespreking vertelde Marloes met een lieve blik dat ze met z’n drieën zouden trouwen, met Mathijs en hun vrolijke wondertje Yara. Zij is heel belangrijk op onze dag benadrukte ze. Op de dag zelf was ik al vroeg aanwezig en Yara vond het heel gezellig met al die optuttende vrouwen in huis. Van familie tot vriendinnen, iedereen maakte zich klaar voor deze bijzondere dag bij Marloes thuis.  Er was gekozen voor een thema, de kleur pastel, alles was tot in de puntjes geregeld. De pastel tint zorgde voor een rustig en zacht geheel. Dat is ook terug te zien in de fotoreportage. Marloes haar hart zat in haar keel toen ze haar jurk aan had, hoe zou Mathijs eruit zien en is hij er al? Leo, de second shooter, had Mathijs al gezien natuurlijk en kon haar gerust stellen, Mathijs zag er prachtig uit. Dat benadrukt maar weer hoe bijzonder het is om een bruiloft vast te mogen leggen. De fotografen staan als met hun neus overal al eerste bij! Yara kwam als eerste van de trap af en daarna Marloes. Wat zagen ze er mooi uit! Daarna vertrokken we naar Vidaa en de Vertrekhal in Rotterdam voor de fotoshoots. Romantische en stoere locaties. De familie stond te popelen om het bruidspaar te zien en wachtte in spanning af bij Vidaa, wat voor de tweede fotograaf Leo, mooie blikken waren om vast te leggen. Wat niemand verwacht had, maar wat wij al wisten, is dat Mathijs en Marloes een liefdesverklaring naar elkaar af zouden leggen. Vele tranen werden weggepinkt om deze mooie woorden. Yara was helemaal in haar rol en gaf de ringen aan haar ouders, waarna zij zelf ook een ringetje kreeg. Wat een liefdevol gezin en wat een eer om dit te mogen fotograferen. Na een uitgebreid diner opende het bruidspaar de avond met een spetterende openingsdans, waarna er tot in de late uurtjes gefeest is. Lieve Mathijs, Marloes en Yara, wij wensen jullie heel veel geluk toe!

Beleving van het bruidspaar

Marloes Groen

Fantastische fotografen die onze dag perfect hebben gemaakt!

Didi en Leo waren op onze bruiloft de hele dag aanwezig en we hadden ze niet willen missen! Wat een lieve mensen en wat hebben ze ons op ons gemak gesteld! We houden niet zo van poseren voor de foto maar ze maakten het voor ons heel prettig!!
En het eindresultaat was geweldig! Onze dag is perfect vastgelegd, precies zoals het was! Twee fotografen is echt een toegevoegde waarde! Zo veel mooie foto’s dat we lastig konden kiezen voor ons boek! Ook dat is geweldig geregeld en een prachtig resultaat waar we nog regelmatig in kijken! Ze werken nauwkeurig en precies, en dat is te zien aan het eindresultaat!
Lieve Didi en Leo, bedankt voor jullie aanwezigheid op onze fantastische dag!! Liefs Mathijs en Marloes

Marloes Groen